Νέα

STAVENTO - « Άστραψα και βρόντηξα »

Η Παρασκευή και 13 έχει καθιερωθεί ότι είναι μια τυχερή και ξεχωριστή μέρα για τους Stavento,αφού παραδοσιακά εδώ και αρκετό καιρό είναι η ημερομηνία που ακούμε κάθε νέο τους τραγούδι!

Περισσότερα: STAVENTO - « Άστραψα και βρόντηξα »

 

Αλεξάντρα - «Παιχνίδια Μυαλού»

Η Alexandra κάνει δυναμικά την εμφάνιση της στη δισκογραφία, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με την 4Music. To πρώτο της single είναι μία pop-dance παραγωγή σε διεθνή πρότυπα ακολουθώντας την τάση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια σκηνή, σε μουσική Aποστόλη Φωτάκη και στίχους Απόλλωνα.

Περισσότερα: Αλεξάντρα - «Παιχνίδια Μυαλού»

 

Αμαρυλλίς - «Τι να πω» Νέο single

Top HeadlinesΑμαρυλλίς επανήλθε ραδιοφωνικά με το single «Όσο υπάρχεις εσύ»που ξεχώρισε από την πρώτη ακρόαση και έγινε ραδιοφωνική επιτυχία.Το δεύτερο single από τη νέα της δισκογραφική δουλειά έχει τίτλο «Τι να πω».Ένα λαϊκό τραγούδι σε ενορχήστρωση του Soumka που σίγουρα θα αγαπήσετε!

 

 

Αλεξίου Χάρις στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης 15- 24 Απριλίου

Η μεγάλη επιτυχία του φετινού μουσικού χειμώνα στην Αθήνα, ήταν οι παραστάσεις της Χάρις Αλεξίου, στο Παλλάς .Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από τη χειμερινή μουσική ζωή της πόλης, πάνω από 38.000 θεατές παρακολούθησαν τις αρχικά 15 προγραμματισμένες εμφανίσεις της Χάρις Αλεξίου - που παρατάθηκαν σε 26 - λόγω απαίτησης του κοινού. 

Περισσότερα: Αλεξίου Χάρις στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης 15- 24 Απριλίου

 

Σελίδα 1 από 3

Ακούστε Live