Πέγκυ Ζήνα - ένα πάρτυ με διπλή αφορμή

Το διπλά πλατινένιο Πάθος ήταν η μία αφορμή και τα γενέθλια της Πέγκυς Ζήνα η άλλη για το εξαιρετικά επιτυχημένο πάρτυ που έγινε εχθές στην Ιερά Οδό αφού ο αρχικά προγραμματισμένος χώρος του Vox αποδείχτηκε μικρός για τους πάρα πολλούς φίλους της Πέγκυς που ήθελαν να βρεθούν στο πλάι της σ’ αυτήν την διπλή γιορτή.

 

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες αυτή για την Πέγκυ Ζήνα. Από την μία η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο αποτέλεσε την είδηση και την επιτυχία του χειμώνα και τώρα συνεχίζεται στην Θεσσαλονίκη στο Odeon από τις 9 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Και από την άλλη το τελευταίο της album «Το πάθος είναι αφορμή» και οι διπλά πλατινένιες πωλήσεις του.

 

Εχθές, Δευτέρα 8 Μαρτίου, στην Ιερά στήθηκε ένα πάρτυ για να γιορτάσουμε όλα τα παραπάνω αλλά και τα γενέθλια της Πέγκυς. Και όλοι της οι φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της στην Ιερά Οδό που γέμισε ασφυκτικά και πλημμύρισε από ρυθμό. Μαζί με τους χιλιάδες θαυμαστές της εχθές στην Ιερά Οδό βρέθηκαν και οι αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι της Πέγκυς: ο Δημήτρης Μητροπάνος και η Βένια Μητροπάνου, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Μάνος Ελευθερίου, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Δημήτρης Κοργιάλας, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ελεάνα Βραχάλη, η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Νίκος Οικονομόπουλος, η Σοφία Στρατή κ.α.

 

Εκεί μαζί με τους πολλούς θαυμαστές της και ο φίλος της Πέγκυς Ζήνα, Μάκης Πουνέντης ο οποίος της έκανε την έκπληξη φέρνοντας της στην σκηνή την τούρτα για τα γενέθλιά της.

 

Αλλά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Εκεί ήταν και ο Διευθυντής του TV Zapping Γιώργος Γαβαλάς για να παραδώσει στην Πέγκυ Ζήνα αλλά και να παραλάβει την αναμνηστική πλακέτα για τις 100.000 πωλήσεις της συλλογής «Ένα + Ένα»

 

Η επόμενη έκπληξη αυτήν την φορά ήταν από την πλευρά της Πέγκυς Ζήνα προς τον Γιάννη Πάριο ο οποίος είχε τα γενέθλιά του. Μια τούρτα με τους «Ιχθύς» και το μήνυμα «Ψαράκι μου, σ’ αγαπώ πολύ» ήταν η έκπληξη της Πέγκυς προς τον Γιάννη Πάριο.

 

Η τελευταία έκπληξη ήταν και το τελευταίο δώρο για όσους βρέθηκαν εχθές στην Ιερά Οδό αλλά και για την Πέγκυ Ζήνα, αφού πήραν το μικρόφωνο και τραγούδησαν ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Γιάννης Πάριος.

 

 

Ακούστε Live