Παραγωγοί Ράδιο 941

Παραγωγοί Ράδιο 941

 

Ελεονώρα Δοντά

Ελεονώρα Δοντά
Η Ελεονώρα Δοντά γεννήθηκε στην Αθήνα στις 2/12/1992. Στην ηλικία των 5 μετακόμισε μόνιμα στην Ρόδο.Με μαμά τραγουδίστρια ήταν δύσκολο να μην αγαπάει την μουσική.

Στα 14 της χρονια ξεκίνησε την πρώτη της Ραδιοφωνική εκπομπή καθώς έγραψε το πρώτο της άρθρο σε περιοδικό. Η Δημοσιογραφία την κέρδισε και επέστρεψε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα..

Από τα 18 της συνεργάστηκε με Αθηναϊκό κανάλι ,περιοδικό και Ραδιόφωνο.Παρουσίαζε ακόμα και δελτία ειδήσεων. Τώρα βρίσκεται στο αγαπημένο σας μουσικό Ραδιόφωνο κάθε Σάββατο 2 - 4 το μεσημέρι,κρατώντας σας συντροφιά με την καλύτερη μουσική.

 

Θωμάς Κασιώτης

06_10_pounentis_liveΟ Θωμάς Κασιώτης γεννημένος το 1984 στη Ρόδο και με οικογενειακά μουσικά ερεθίσματα, βρίσκεται από την ηλικία των 12 του χρόνων να πάιζει μουσική στα καλύτερα μαγαζιά του νησιού. Σπούδασε μουσική τεχνολογία στην Αθήνα , έγραφε demos στα καλύτερα studios, ενώ παράλληλα ήταν resident dj σε top clubs της πρωτεύουσας.

Επιστρέφοντας, εκτός από το να πάιζει μουσική, ασχολέιται με μουσικές εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, μοντάζ και remix τραγουδιών, γνωστών τραγουδιστών μέχρι και σήμερα.

 

 

Σταυριανή Ρούτουλα

Σταυριανή Ρούτουλα
Γεννήθηκα στην Καλαμάτα και επέλεξα να ζήσω στο νησί που έκανα τις καλοκαιρινές μου διακοπές…..δηλαδή στη Ρόδο!

Φανατική ακροάτρια του ραδιοφώνου σχεδόν από πάντα, τα έφερε έτσι η ζωή και ασχολήθηκα επαγγελματικά με αυτό.

Μετράω, με χαρά και αγάπη αρκετά χρονάκια στα ερτζιανά και συνεχίζω τη ραδιοφωνική μου δράση στο Ράδιο Αρχάγγελος στους 94,1 κάθε πρωί στις 10:00, και στις 08:00 τα πρωινά του Σαββάτου.

 

Μιχάλης Αραός

Μιχάλης Αραός
Ο Μιχάλης Αραός γεννήθηκε στις 04/10/1981 και μεγάλωσε στη Ρόδο. "Γνήσιος Ζυγός, δίκαιος και λάτρης της αρμονίας.

Στα 14 του χρόνια ξεκίνησε τα πρώτα του ραδιοφωνικά βήματα κάνοντας το χόμπυ του επάγγελμα.

Έπειτα κινήθηκε δημοσιογραφικά και ακολούθησαν κάποιες τηλεοπτικές συνεργασίες, επιδεικνύοντας παντα συνέπεια και επαγγελματισμό!

Είναι ο Μιχάλης Αραός και θα σας κρατάει συντροφιά στο Ράδιο Αρχάγγελος! ...Συντονιστείτε!!"

 

Σάββας Σταυρούλης

Στέφανος Πίτσης
Ο Σάββας Σταυρούλης γεννήθηκε το μήνα Ιούλιο. Λατρέυει αφάνταστα το ραδιόφωνο, η μουσίκη είναι το μέσο που σε κάνει να ζεις να αγαπάς και να ερωτεύεσαι !

Κάθε πρωί 08:00-10:00 σας περιμένει για το καλύτερο δυνατόν ξύπνημα. Ανεβάζει εντάσεις και σας φτιάχνει τη μέρα σας.

Τι περιμένετε; ακούστε τον !!!

 

Χαρά Καραθανάση

Καραθανάση Χαρά
Η Χαρά Καραθανάση γεννήθηκε στην Αθήνα μια καλοκαιρινή νύχτα του Ιουλίου (άντε το 1973 μ.Χ.).

Έκτοτε ζει και βασιλεύει μέσα από τη μουσική και μπορείτε να την «συναντήσετε» κάθε απόγευμα 16:00 - 19:00 και το Σαββάτο 10:00 - 12:00 στο ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ εκεί που ξεκινά το μουσικό της ταξίδι, για να σας βρει με τα τραγούδια όπου και να είστε ……

 

Χρήστος Βασιλείου

Χρήστος Βασιλείου
Ο Χρήστος Βασιλείου γεννήθηκε στη Γερμανία στις 14 Αυγούστου 1974. Είναι Λιοντάρι στο ζώδιο, στο φαγητό, στη μουσική, και στο Ραδιόφωνο το οποίο πρωτογνώρισε στη Ρόδο το 1985.

Καθημερινά 13:00 - 16:00 γεμίζει το Studio του Ράδιο Αρχάγγελος 94.1 με τα αγαπημένα του τραγούδια , με πολλά χαμόγελα και ότι του κάνει εντύπωση από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αυτή την εποχή είναι τρελά ερωτευμένος με την μικρή του Αναστασία (είναι η κόρη του), λατρεύει το σκύλο του (τον λένε Woofy) και «παίζει-δυνατά» ως DJ στη νυχτερινή Ρόδο